کدام کشورهای گروه 20 تولید ناخالص داخلی را افزایش دادند؟

کدام کشورهای گروه 20 تولید ناخالص داخلی را افزایش دادند؟ کشورهایی همچون هند و ترکیه در سه ماهه سوم سال ۲۰۲۱ شاهد رشد قوی تولید ناخالص داخلی و کشورهایی همچون چین، استرالیا و ژاپن شاهد کاهش تولید ناخالص داخلی خود بودند.


به گزارش ساسان گستر به نقل از ایسنا و به نقل از ویفروم، سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD) می گوید: رشد تولید ناخالص داخلی در نیمی از اقتصادهای بزرگ گروه ۲۰ (G۲۰) هنوز پایین تر از سطح پیش از همه گیری است. بر مبنای داده های جدید، هند، عربستان سعودی، فرانسه و ترکیه پیشتاز بازگشت از کووید در اقتصادهای بزرگ گروه ۲۰ هستند.
سازمان همکاری اقتصادی و توسعه، یک گروه ۳۸ کشوری که به سیاست گذاران مشاوره می دهد، تخمین می زند که در سه ماهه سوم سال ۲۰۲۱، هند از رشد ۱۲.۷ درصدی در تولید ناخالص داخلی (GDP) برخوردار بوده است.
OECD با انتشار حساب های ملی سه ماهه رشد تولید ناخالص داخلی گروه ۲۰ در مقایسه با انقباض ۱۱.۶ درصدی در سه ماهه قبل اظهار داشت: این رشد عموما ناشی از سرمایه گذاری ثابت و مصرف خصوصی بوده است.
به صورت کلی، منطقه ۲۰ عضوی گروه ۲۰ تولید ناخالص داخلی خویش را بین سه ماهه دوم و سوم سال ۲۰۲۱ به میزان ۱.۷ درصد افزایش داد. این مقدار نسبت به رشد متوسط ۰.۴ درصدی در سه ماهه دوم رشد داشته و در تضاد با روند کاهشی منطقه ۳۸ عضوی سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD) است. نرخ رشد در منطقه ۳۸ عضوی بین سه ماهه دوم و سوم از ۱.۷درصد به ۱.۱ درصد کاسته شده است.
انتظار می رود که گسترش سویه اُمیکرون منجر به کاهش پیشبینی رشد اقتصاد جهانی از جانب صندوق بین المللی پول (IMF) در ۲۵ ژانویه شود.
به قول دانشگاه جان هاپکینز، موارد تایید شده کووید-۱۹ در سرتاسر جهان از ۳۰۷.۱ میلیون نفر گذشته است. آخرین تحولات شامل افزایش سریع تعداد موارد در کشورهایی همچون مکزیک، استرالیا، ژاپن، ایالات متحده و محدودیت های جدید در کشورهایی همچون چین و هند است.
گروه ویژه رهبران چندجانبه به رهبری صندوق بین المللی پول در دسامبر ۲۰۲۱ اخطار داد که بعضی از کشورهای با درآمد پایین با چالش های جدی در تعداد واکسن مواجه هستند؛ کمتر از ۵ درصد از جمعیت کشورهای کم درآمد و حدود ۳۰ درصد در کشورهای با درآمد متوسط پایین تر به صورت کامل واکسینه شده اند.
گزارش ریسک های جهانی ۲۰۲۲ مجمع جهانی اقتصاد به چالش های پیش روی اقتصاد جهانی ناشی از «تاثیرات آبشاری» همه گیری همینطور خطرات نوظهور همچون تغییرات آب وهوا و «آسیب پذیری سایبری» می پردازد.




منبع:

1400/11/01
19:15:25
5.0 از 5 امتیاز
444
تگهای خبر: تولید , سرمایه گذاری , سیاست , مشاوره
این مطلب ساسان گستر مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۴
sasangostar ساسان گستر صادرات و واردات
sasangostar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ساسان گستر محفوظ است

ساسان گستر

مرکز بازرگانی و واردات و صادرات