مهمترین ویژگی های موزاییک پلیمری

مهمترین ویژگی های موزاییک پلیمری موزاییک پلیمری نوعی کفپوش از سنگ مصوعی است که از بتن و مواد پلیمری ساخته می‌شود. بتن به کار رفته در ساخت این موزاییک ها، بتن خود متراکم است.


موزاییک پلیمری

موزاییک پلیمری محصولی است که در اوایل قرن بیستم به عنوان کفپوشی معتبر و مطمئن به بازار معرفی شد. دانستن ویژگی‌های انواع کفپوش‌های پلیمری به کاربر کمک می‌کند تا انتخاب بهتری داشته باشد. موزاییک پلیمری نوعی کفپوش به شمار می‌رود که از سنگ مصنوعی (ترکیب بتن با مواد پلیمری) ایجاد می‌شود.

 

موزاییک پلیمری چیست و چه کاربردی دارد؟

موزاییک پلیمری نوعی کفپوش از سنگ مصوعی است که از بتن و مواد پلیمری ساخته می‌شود. بتن به کار رفته در ساخت این موزاییک ها، بتن خود متراکم است. این موزاییک‌ها در مقایسه با مدل‌های قدیمی طول عمر بیشتری دارند و به همین دلیل از جمله مصالح پر طرفدار و پرفروش در بازار به شمار می‌روند. روش تولید این مدل موزاییک‌ها نیز با مدل‌های قدیمی تفاوت دارد. مهمترین کاربرد این موزاییک‌ها استفاده از آن‌ها در محوطه‌سازی ساختمان ها، کف حیاط، پیاده روهای عمومی واست.

 

مهمترین ویژگی‌های موزاییک پلیمری

موزاییک‌های پلیمری در مقایسه با موزاییک‌های معمولی از ویژگی‌های منحصر به فردتری برخوردار هستند. شناخت این ویژگی‌ها با توجه به کاربرد آن‌ها می‌تواند نقش برجسته‌ای در محبوبیت موزاییک پلیمری دارد. مهمترین ویژگی‌های این مدل موزاییک‌ها عبارتند از:

رنگ زیبا و جذاب

از آنجایی که موزاییک پلیمری نوعی سنگ مصنوعی به شمار می‌رود و در ترکیب آن از فرمولاسیون خاصی استفاده می‌شود، دارای رنگ‌های طبیعی و جذابی است که زیبایی آن را چند برابر می‌کند. رنگ موزاییک پلیمری در برابر عوامل مخربی چون نور مستقیم خورشید پایدار بوده و در برابر خوردگی در محیط‌های قلیایی و اسیدی مقاومت خوبی دارند.

مقاومت در برابر سرما و گرما

یکی از مهمترین ویژگی‌های موزاییک پلیمری مقاومت در برابر سرما و گرمای شدید است. موزاییک‌های پلیمری مقاومت خوبی در سرمای شدید ۵۰ درجه زیر صفر تا ۲۰۰ درجه بالای صفر دارند. این کفپوش‌ها بسیار متراکم هستند و جذب آب در آن‌ها کمتر از ۳ درصد است. به همین دلیل انبساط و انقباض دما (تغییرات دمایی) باعث تخریب آن‌ها نمی‌شود.

چسبندگی مناسب‌عدم چسبندگی مناسب اصلی‌ترین عامل تخریب موزاییک‌ها به شمار می‌رود. موزاییک پلیمری از چسبندگی بالایی برخوردار است و ه مین عامل باعث می‌شود که با قدرت به ملات زیرین چسبیده و استحکام مناسبی داشته باشد.

تنوع طرح

از دیگر ویژگی‌های موزاییک پلیمری می‌توان به تنوع طرح و رنگ در آن اشاره کرد. این تنوع بالا به کاربر امکان می‌دهد که این موزاییک‌ها را در مکان‌های مختلف با تم دکوراسیونی متفاوت استفاده کند. موزاییک پلیمری طرح چوب یا موزاییک پلیمری طرح سنگ دو مدل از محبوب‌ترین طرح‌های این مدل موزاییک‌ها به شمار می‌رود.

سبک اما متراکم

موزاییک‌های پلیمری در مقایسه با موزاییک‌های معمولی از تراکم بیشتری برخودار هستند با این حال وزن آن‌ها سبک‌تر است و این مسئله در حمل و نقل و نصب شرایط بهتری را برای کاربر فراهم می‌کند.

 

مزایا و معایب موزاییک پلیمری

استفاده از کفپوش‌های پلیمری مزایای بسیاری به همراه دارد. این موزاییک‌ها به دلیل ویژگی‌های منحصر به فردی که دارند (مقاومت و طول عمر زیاد) می‌توانند به عنوان سنگ نما نیز به کار برده شوند. در هر صورت مزایای این مدل موزاییک‌ها بیشتر از آن چیزی است که تصور می‌شود. مهمترین مزایای موزاییک پلیمری در مقابل موزاییک‌های معمولی عبارتند از:

شستشوی آسان

شستشوی موزاییک‌های پلیمری بسیار آسان است و به همین دلیل یک کفپوش بسیار مناسب برای سطح حیاط یا پارکینگ به شمار می‌روند. آب به هیچ عنوان در این موزاییک‌ها نفوذ نمی‌کند، روی سطح موزاییک جمع نمی‌شود و همین دلایل باعث می‌شود که شستشوی موزاییک پلیمری آسان بوده و محیط تمیزتری را برای کاربر ایجاد کند.

نصب آسان

موزاییک‌های پلیمری با ملاتی شامل ماسه و سیمان به سطح مورد نظر چسبانده می‌شوند. نصب آن‌ها بسیار آسان است و در صورتی که از ملات با کیفیت برای چسباندن موزاییک پلیمری استفاده شود، ماندگاری و طول عمر مناسبی دارد. این موزاییک‌ها نیاز به برشکاری نداشته و در ابعاد متنوعی تولید می‌شوند که همین امر نصب آن‌ها را با سرعت و سهولت بیشتر همراه می‌سازد.

کاربری چند منظوره

از موزاییک پلیمری نه فقط به عنوان کف‌پوش و برای محوطه‌سازی بلکه به عنوان نمای ساختمان و در دکوراسیون فضاهای داخلی نیز استفاده می‌شود. همان طور که پیش‌تر نیز گفته شد، این موزاییک‌ها دارای طرح و رنگ متنوعی هستند و در ابعاد متنوعی تولید می‌شوند و نیاز به برشکاری ندارند. به همین دلیل می‌توان کاربری‌های متنوعی را برای آن‌ها در نظر گرفت.

ضد سایش

موزاییک‌های پلیمری دارای رنگدانه‌های آلی هستند و به همین دلیل دچار سایش نشده و مقاومت بالاتری در مقایسه با موزاییک‌های معمولی دارند. مهمترین نقطه ضعف موزاییک‌های عادی ساییدگی آن‌ها به مرور زمان و در نتیجه لیز شدن آن‌ها است که می‌تواند خطراتی را برای مصرف کننده به همراه داشته باشد. موزاییک‌های پلیمری ضد سایش هستند، تراکم بیشتری دارند و شکل ظاهری آن‌ها به مرور زمان تغییر نمی‌کند.

مناسب برای همه اقلیم‌ها

موزاییک‌های معمولی به دلایلی چون رشد خزه‌ها و وجود باکتری‌ها در اقلیم‌های مرطوب مورد استفاده قرار نمی‌گیرند اما موزاییک پلیمری به دلیل ترکیباتی که در ساخت آن وجود دارد در مقابل رشد خزه، جلبک و باکتری‌ها مقاوم بوده و استفاده از آن در همه اقلیم‌ها و شرایط آب و هوایی امکان‌پذیر است.

 

خرید موزاییک پلیمری

از آنجایی که کیفیت تولید مهمترین عامل در ماندگاری و طول عمر موزاییک‌های پلیمری به شمار می‌رود، در زمان خرید این محصولات باید به نکات ویژه تولید آن توجه داشت. استفاده از مواد اولیه با فرمولاسیون نامناسب می‌تواند کیفیت تولید موزاییک پلیمری را تحت تأثیر قرار دهد. موزاییک بی‌کیفیت نه تنها باعث افزایش هزینه‌های اولیه مثل خرید و نصب می‌شود بلکه هزینه‌های ثانویه از جمله تعمیر یا تعویض را نیز برای این موزاییک‌ها باید در نظر بگیرید.

نکات مهم خرید موزاییک پلیمری شامل اندازه و ابعاد و کیفیت تولید، رنگ و طرح و اطمینان از رعایت استانداردها در ساخت این محصولات به شمار می‌رود. معمولا موزاییک‌هایی که فرمولاسیون ساخت آن‌ها استاندارد نیست تراکم کمتری دارند، ترد و شکننده هستند. توصیه ما این است که برای خرید موزاییک پلیمری حتما به فروشگاه‌های معتبر مراجعه کنید.

 

قیمت موزاییک پلیمری

قیمت موزاییک پلیمری تحت تأثیر فاکتورهایی چون ابعاد، حجم سفارش، کیفیت ساخت، برند سازنده، طرح و مدل وتغییر می‌کند. اگرچه ممکن است قیمت موزاییک پلیمری در مقایسه با موزاییک‌های معمولی بیشتر باشد اما ویژگی‌هایی چون طول عمر بالا و مقاومت خوبی که دارند این قیمت را توجیه می‌کند. در تولید موزاییک پلیمری از رزین‌های پلیمری و رنگدانه‌های صنعتی استفاده می‌شود هرچه کیفیت این متریال بیشتر باشد قیمت موزاییک پلیمری نیز بیشتر خواهد بود. شما می‌توانید برای استعلام قیمت موزاییک پلیمری با کارشناسان ما در بخش فروش در تماس باشید.

جمع‌بندی

موزاییک‌های پلیمری نوعی مصالح مدرن به شمار می‌روند که از مخلوط سیمان، ماسه، رزین‌های پلیمری و رنگدانه‌های آلی ساخته می‌شوند. این محصولات به دو روش پرسی و ویبره‌ای تولید می‌شوند. مهمترین ویژگی‌های موزاییک پلیمری مقاومت فشاری، خمشی و کششی بالا، مقاومت در برابر رطوبت، مقاومت در برابر سرما و گرما، قیمت مناسب، طول عمر بالا و … است. کاربرد این موزاییک‌ها نیز متنوع بوده و شکل‌های مختلفی از جمله کفپوش پیاده رو، حیاط ساختمان، نماسازی باغ، دکوراسیون داخلی و… را شامل می‌شود. شما می توانید عکس موزاییک پلیمری و نمونه کار شده موزاییک پلیمری را در سایت شرکت کیان برنا تولید کننده انواع محصولات موزاییک های پلیمری در طرح ها و رنگ های مختلف در ایران می باشد را مشاهده نمایید.

1403/05/15
17:39:57
5.0 از 5 امتیاز
325
تگهای خبر: رپورتاژ , تولید , سایت , شركت
این مطلب ساسان گستر مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۵
sasangostar ساسان گستر صادرات و واردات
sasangostar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ساسان گستر محفوظ است

ساسان گستر

مرکز بازرگانی و واردات و صادرات