۴۶ همت برای پوشش بیمه ای تمام زیربخش های کشاورزی نیاز است

۴۶ همت برای پوشش بیمه ای تمام زیربخش های کشاورزی نیاز است به گزارش ساسان گستر، یک مسئول صنفی اظهار داشت: برنامه ریزی شده که برای پوشش بیمه ای کل زیربخش های کشاورزی به ۴۶ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است که سهم دولت حدود ۳۶ همت است.



به گزارش ساسان گستر به نقل از مهر، عطا الله هاشمی، رئیس بنیاد گندم کاران ایران در یک برنامه ای تلویزیونی وضعیت بیمه کشاورزان گندمکار و چالش های آنان را تحلیل کرد و اظهار داشت: کشاورزی یکی از پرمخاطره ترین و پر استرس ترین بخش های اقتصادی می باشد.
وی با تاکید بر این نکته که کشاورزان با ریسک های گوناگونی همچون بلایای طبیعی مواجهند، به لزوم حمایت و توجه ویژه به این قشر اشاره نمود و افزود: کشاورزان سرمایه های خویش را در مزارع به وسعت دشت ها و صحرای وسیع در معرض خطرات مختلف قرار می دهند. این خطرات شامل سرمازدگی، سیل، آتشسوزی و بیماری ها هستند که می توانند به صورت ناگهانی باعث خسارت های زیادی شود.
رئیس بنیاد گندم کاران ایران خاطرنشان کرد: بخش کشاورزی بخصوص در کشور ما با مشکلات مختلف و عموماً اقتصادی کم سود، مواجه می باشد و به همین دلیل باید بیشتر از سایر بخش ها از حمایت ها برخوردار شود. زمانیکه کشاورزان با مشکلات جدی مواجه می شوند، به حمایت های مالی و بیمه ای نیاز دارند.
رئیس بنیاد گندم کاران ایران ضمن اشاره به نظام بیمه در کشور اظهار داشت: هم اکنون ۷۰ درصد هزینه های بیمه را دولت تقبل می کند و کشاورزان در بعضی موارد تنها حدود ۳۰ درصد را پرداخت می کنند.
هاشمی بر این باور است که با عنایت به نیازهای واقعی کشاورزان، بیمه باید به صورت قابل توجهی تقویت شود تا در زمان های بحران، کشاورزان بتوانند با اطمینان بیشتری به فعالیتهای خود ادامه دهند.
این مسئول صنفی در ادامه ضمن اشاره به اقدام اخیر سازمان برنامه و بودجه برای افزایش منابع مالی صندوق، بیان نمود: سال جاری با تلاشهای وزیر جهاد کشاورزی، بودجه تخصیص یافته به صندوق بیمه کشاورزی برای نخستین بار دو برابر شده است که این نشان دهنده توجه بیشتر دولت به وضعیت تجهیزات و نیازهای کشاورزان است.
رئیس بنیاد گندم کاران ایران به لزوم تخصیص بیشتر اعتبار برای پوشش بیمه ای کامل زیر بخش های مختلف زراعت و دامداری اشاره و اظهار نمود: برنامه ریزی شده که برای پوشش بیمه ای کل زیر بخش های کشاورزی به ۴۶ هزار میلیارد تومان (همت) اعتبار نیاز باشد که سهم دولت حدود ۳۶ همت خواهد بود.
وی تاکید کرد: برای تحقق این اهداف باید رایزنی های مستمر با مجلس و سازمان برنامه و بودجه داشت. بیمه کشاورزی باید بگونه ای برنامه ریزی شود که از پرداخت غرامت در مواقع بحرانی به کشاورزان اطمینان حاصل شده و آنها احساس امنیت بیشتری داشته باشند.
رئیس بنیاد گندم کاران ایران در انتها اظهار امیدواری کرد که با پیگیری های مستمر و تأمین اعتبارات لازم، شاهد بهبودی قابل توجه در وضعیت بیمه کشاورزان باشیم و این امر می تواند کمک بزرگی به تأمین امنیت غذایی کشور و پشتیبانی از کشاورزان کند.

1403/12/17
19:18:24
5.0 از 5 امتیاز
152
تگهای خبر: دولت , مجلس , هزینه
این مطلب ساسان گستر مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۴
sasangostar ساسان گستر صادرات و واردات
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

1396 - 1404 sasangostar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ساسان گستر محفوظ است

ساسان گستر

مرکز بازرگانی و واردات و صادرات

ساسان گستر: دروازه ورود شما به بازارهای جهانی. با ما در جریان آخرین تحولات گمرکی، معافیت‌های گمرکی، و قوانین تجارت باشید و کسب و کار خود را در سطح بین‌المللی گسترش دهید.