تشکیل ستاد و کارگروه تخصصی مدیریت بحران زیر بخش های کشاورزی

تشکیل ستاد و کارگروه تخصصی مدیریت بحران زیر بخش های کشاورزی ساسان گستر: مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی تنش های طبیعی را خاصیت جغرافیای کشور دانست و پیشگیری، تجهیز به دانش روز برای مقابله با بلایای طبیعی را از ضرورت های موجود برشمرد.



به گزارش ساسان گستر به نقل از مهر، نبی الله رشنو، مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: اتفاقات طبیعی از قبیل؛ سیل، زلزله و… قدمتی به بلندای عمر پیدایش هستی دارد اما آن چه که امروز از این اتفاقات طبیعی به شکل بلایا رخ می دهد، اغلب به دلیل دستکاری مخرب انسان در محیط زیست است.
وی مدیریت بحران را فرا دستگاهی دانست و اضافه کرد: بخش بزرگی از مدیریت بحران در کشور ما به همکاری و هماهنگی فرا دستگاهی از جمله؛ وزارت کشور، سازمان مدیریت بحران و هلال احمر وابسته است که باید در پیشگیری، مقابله و بازیابی با یکدیگر بصورت هماهنگ عمل کنند.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران وزارت جهاد کشاورزی در این رابطه افزود: برای هماهنگی دستگاه های مختلف اجرائی در مدیریت بحران، روش نامه هایی متناسب با بحران به وجود آمده طراحی و ابلاغ گردیده است که در مواقع ضروری هر دستگاه ضمن تعامل با دیگر بخش ها، ماموریت تخصصی خودرا در هر یک از مراحل پیشگیری، مقابله و بازآفرینی بصورت مؤثر و در لحظه ایفا کند.
رشنو ضمن اشاره به توسعه و پیشرفت دانش مقابله با بحران اظهار داشت: در سالهای اخیر نگاه جوامع به مخاطرات و بلایای طبیعی متفاوت از گذشته شده و انتظارات مردم و مسئولان از مجموعه مدیریت بحران، خصوصاً در مرحله پیشگیری فراتر رفته است.
مدیرکل دفتر بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی ضمن اشاره به سیل جنوب استان سیستان و بلوچستان به عنوان نمونه اظهار داشت: در اقدام پیشگیرانه تمرکز بر روی آبخیزداری و آبخوان داری برای مهار سیلاب است که در این سال ها سرعت بیشتری گرفته است، در فاز مقابله ضمن امداد رسانی و اسکان موقت، شرایط زیست در منطقه برای اهالی تامین می شود و در فاز سوم، بازیابی و بازآفرینی در قالب کمک های بودجه ای و تسهیلات مکمل در منطقه بحران زده اجرا می شود.
وی جبران خسارات، پرداخت دیون و مطالبات در عرصه های طبیعی به بهره برداران، پوشش بیمه ای امهال تسهیلات و دیگر کمک ها برای بازیابی و بازسازی را از اقدامات در مراحل پس از بحران برشمرد.
نبی الله رشنو هماهنگی های بین دستگاهی در مدیریت بحران را مهم دانست و اظهار داشت: هماهنگی با وزارت کشور، سازمان مدیریت بحران، هلال احمر، سازمان برنامه و بودجه، دفتر توسعه روستایی ریاست جمهوری و سازمان هواشناسی در حوادث اخیر و رفتارهای پیشگیرانه و ساختارمند و اطلاع رسانی پیش از حادثه؛ خسارات جانی و مالی حوادث اخیر را به پایین ترین میزان کم کرد.
وی اشاره کرد: بر طبق این تجارب در سال جدید، دفتر مدیریت بحران، تشکیل ستاد بحران وزارت را در برنامه اصلی خود قرار داده است، در پدافند غیرعامل هم ضمن هماهنگی با سازمان، کمیته مربوطه فعال و کارگروه های تخصصی در سرمازدگی، سیل، آفات و دیگر لطمه های حوزه کشاورزی تشکیل می شود.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی در آخر پوشش گسترده چتر بیمه کشاورزی را یکی از راهکارهای اصلی مدیریت بحران در بازیابی دانست و راندمان آنرا منوط به فرهنگ سازی مناسب و اقناع کشاورزان برای اولویت دهی به بیمه محصولات و کار و پیشه کشاورزی ارزیابی کرد.


منبع:

1403/01/08
14:20:46
5.0 از 5 امتیاز
274
تگهای خبر: ارز , تسهیلات , دستگاه , محصولات
این مطلب ساسان گستر مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
sasangostar ساسان گستر صادرات و واردات
sasangostar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ساسان گستر محفوظ است

ساسان گستر

مرکز بازرگانی و واردات و صادرات