نحوه بخشودگی جرائم تکالیف مالیات بر ارزش افزوده زمستان ۱۴۰۳ ابلاغ گردید

نحوه بخشودگی جرائم تکالیف مالیات بر ارزش افزوده زمستان ۱۴۰۳ ابلاغ گردید ساسان گستر: ساسان گستر: رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور با صدور بخشنامه ای، شرایط بخشودگی جرائم مربوط به تکالیف مالیات بر ارزش افزوده دوره چهارم سال 1403 (زمستان) را ابلاغ نمود.



به گزارش ساسان گستر به نقل از سازمان امور مالیاتی ایران، سید محمدهادی سبحانیان روز یکشنبه با صدور بخشنامه ای، نحوه بخشودگی جریمه های موضوع بند ب ماده (۳۶) قانون مالیات بر ارزش افزوده مربوط به مالیات بر ارزش افزوده ابرازی در اظهارنامه و ماده (۳۷) قانون مذکور را تشریح نمود.
در این بخشنامه آمده است:
با عنایت به فرصت ۱۲ روزه ارسال و ثبت صورت حساب های الکترونیکی در سامانه مؤدیان و همین طور مهلت قانونی واکنش خریدار به صورتحساب های صادره در سامانه مؤدیان مطابق تبصره بند ب ماده (۵) قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مؤدیان و باتوجه به مقررات ماده (۳) قانون تسهیل تکالیف مؤدیان جهت اجرای قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مؤدیان و ماده (۴) قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب سال ۱۴۰۰ مقرر می دارد:
ادارات امور مالیاتی موظف اند در مورد مؤدیانی که حداکثر تا روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ نسبت به مسترد کردن اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده دوره چهارم سال ۱۴۰۳ (زمستان) بوسیله سامانه مؤدیان اقدام می کنند ترتیبی اتخاذ کنند که جریمه های موضوع بند ب ماده (۳۶) قانون مالیات بر ارزش افزوده مربوط به مالیات بر ارزش افزوده ابرازی در اظهارنامه و ماده (۳۷) قانون مذکور نسبت به تأخیر در پرداخت مالیات متعلق در اظهارنامه مسترد شده تا تاریخ یاد شده بخشوده شود.

1404/01/10
16:21:28
5.0 از 5 امتیاز
73
تگهای خبر: ارز , فروش
این مطلب ساسان گستر مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۱
sasangostar ساسان گستر صادرات و واردات
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

1396 - 1404 sasangostar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ساسان گستر محفوظ است

ساسان گستر

مرکز بازرگانی و واردات و صادرات

ساسان گستر: دروازه ورود شما به بازارهای جهانی. با ما در جریان آخرین تحولات گمرکی، معافیت‌های گمرکی، و قوانین تجارت باشید و کسب و کار خود را در سطح بین‌المللی گسترش دهید.