وزیر صنعت:

دستیابی به حجم تجاری پنج میلیارد دلاری ایران و پاكستان با نهایی شدن موافقتنامه تجارت آزاد

دستیابی به حجم تجاری پنج میلیارد دلاری ایران و پاكستان با نهایی شدن موافقتنامه تجارت آزاد ساسان گستر: وزیر صنعت، معدن و تجارت ابراز امیدواری كرد با برقراری روابط بانكی و نهایی شدن موافقتنامه تجارت آزاد، چشم انداز دستیابی به حجم مبادلات تجاری ایران و پاكستان به پنج میلیارد دلار برسد.


به گزارش ساسان گستر به نقل از ایسنا، رضا رحمانی طی سخنانی در مراسم روز ملی پاكستان اظهار نمود: ایران و پاكستان دارای مشتركات فراوانی دینی، فرهنگی و تاریخی هستند. روابط ایران و پاكستان به قدمت تاریخ استقلال این كشور است و در ضمن سالیان متمادی همواره روابط خوب و دوستانه ای بین دو كشور بزرگ و قدرتمند منطقه برقرار بوده است.
وزیر صنعت اظهار نمود: ایران بعنوان نخستین كشوری كه استقلال پاكستان را به رسمیت شناخت و مبادرت به تأسیس سفارتخانه در آن كشور كرد، همواره به پاكستان بعنوان كشوری مهم و تأثیر گذار كه نقش تعیین كننده ای در معادلات منطقه ای داشته، نگاه كرده است.
وی اشاره كرد: در میان همسایگان ایران و در میان سرزمین های دارای تاریخ كهن، پاكستان بعنوان دروازه مهم ورود ما به شرق همواره از اهمیت راهبردی برخوردار بوده است.
وی ادامه داد: تعامل و همكاری دو كشور در حوزه های مختلف علاوه بر عضویت فعال دو كشور در مجامع بین المللی نظیر گروه «D 8»، سازمان همكاریهای اسلامی، كشورهای عضو اكو و جنبش عدم تعهد، نشان از گرایش های راهبردی مشابه و مشترك دو كشور در عصر حاضر دارد.
وزیر صنعت در ادامه اظهار داشت: قرار گرفتن بین كشورهای با رشد اقتصادی بالای پن درصد برای دومین سال متوالی و ثبات امنیتی به همراه جمعیت بالا، جملگی سبب شده است تا پاكستان بعنوان كشوری جذاب برای خیلی از سرمایه گذاران، تجار و دولتها مطرح شود.
او همینطور اظهار نمود: ایران باز كشوری با پتانسیل های اقتصادی فراوان است. بازار و اقتصاد ایران برای فعالان اقتصادی و باز مسئولین سیاسی كشورها قابل صرف نظر كردن نخواهد بود. ركوردهای موجود برای اقتصاد ایران همگی از توانمندی بالا و تاب آوری بسیار پرقدرت اقتصاد ایران در قبال تنش ها و فشارهای خارجی حكایت دارد.
رحمانی اظهار نمود: دو ملت ایران و پاكستان بعنوان دو ملت دوست و مستقل برای افزایش قدرت و رفاه خود نیازمند توسعه همه جانبه هستند و این می تواند یك زمینه همكاری طولانی مدت و گسترده را فراهم سازد. ایران ظرفیت های مهم را در زمینه تولید انواع مصالح و تجهیزات ساختمانی از قبیل فولاد، شیرآلات، چینی ساختمانی، كاشی و سرامیك، گچ و خصوصاً دو كالای مهم قیر و سیمان داراست و یكی از بزرگ ترین تولیدكنندگان و صادركنندگان در این حوزه است.
وزیر صنعت همین طور بیان كرد: با عنایت به سند توسعه همكاریهای اقتصادی بین دو كشور و چشم انداز دستیابی به حجم پنج میلیارد دلار مناسبات تجاری تا سال ۲۰۲۱ امیدواریم با برقراری روابط بانكی و نهایی شدن موافقتنامه تجارت آزاد كه مقرر است چهارمین دوره مذاكرات آن بزودی در اسلام آباد برگزار شود، این مهم محقق شود.
رحمانی همین طور ابراز امیدواری كرد كه امسال بیست و یكمین دور اجلاس كمیسیون مشترك همكاریهای اقتصادی دو كشور اجرا شود و ایران و پاكستان در این جلسه به توافقات مهم در توسعه روابط دست یابند.
او در آخر اظهار داشت: امیدوارم روابط دو كشور كه با اراده سیاسی بسیار مثبت و سازنده مقام های عالیه دو كشور تدوین شده و از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد با شتاب روزافزون خود هر چه بیشتر تعمیق و توسعه یابد.



1398/01/29
14:25:56
5.0 از 5 امتیاز
4413
تگهای خبر: بازار , بانك , تجارت , تولید
این مطلب ساسان گستر مفید بود؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۴
sasangostar ساسان گستر صادرات و واردات
sasangostar.ir - حقوق مادی و معنوی سایت ساسان گستر محفوظ است

ساسان گستر

مرکز بازرگانی و واردات و صادرات